Navigation
· VORES PRIVATE HJEMMESIDE

· ISLAMINFO.DK

· OM SEKTER

· OM RELIGIØSE SEKTER

· RELIGIØS KVARKSALVER

· MER RELIGIØS KVARKSALVERI

· HJEM / HOME

· Lyt til sounds like silence

· atv2 islamisk borgerværn

· DÆMONUDDRIVER GAL PÅ DEN

· DÆMONUDDRIVER GAL PÅ DEN 2

· DANSK MODSTAND & FORSVAR

· STOP ISLAMISERING AF DANMARK

· LUK GRÆNSEN ASYLSTOP NU!

· PARTIET SIAD FACE BOOK


Debatemner
Nyeste emne
Ingen emner oprettet
Mest aktive emner
Ingen emner oprettet
Nyeste artikler
Ingen artikler tilgængelige
Besøgende
· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 5
· Nyeste bruger: PIA SKAT
Velkommen

VELKOMMEN TIL HJEMMESIDEN SOM IKKE FRYGTER

VELKOMMEN TIL HJEMMESIDEN MED EN HOLDNING

WELCOME TO THE WEBSITE WHO DO NOT FEAR - A WEBSITE WITH A ATTITUDE

DANSK EXIT

Magt liderlige EU skal skrottes, Dansk Exit ville være det bedste siden 1945 som Danmark kan opleve, men røde Danskere ønsker ikke et Exit, de ønsker et Europæisk Sovjetunionen

KLIK PÅ LÆS MERE HER UNDER

KURT WESTERGAARD MISTOLKES

Du bliver nok overrasket over mine beviser på at Westergaard ikke tegnede en profet, men en terrorist, jeg derimod, jeg er overrasket over at ingen tør stå frem og sige nu er nok nok, nu skal islam stoppe deres fis - artiklen er blevet til af vrede over et ladt samfund er bare lader slå til.

Myndighederne, medierne, og ikke mindst islamiske organisationer skylder som jeg ser det Kurt Westergaard en undskyldning af de helt store, islamisterne og mediernes fejl tolkningen af tegningerne har kostet Kurt Westergaard hans frie bevægelighed, og det i et frit land, deres medie liderlighed har kostet Danmark millioner, hvornår tager løgn og manipulsation en ende?Se tegningerne og læs mere? ::: klik her :::

ØNSKER ISLMAISTER AT SLÅ OS IHJEL?

Vil islam tage os som venner? Ønsker de bare at omvende os alle til islam? Og er de ude på at overtage vores jordiske gods? Disse spørgsmål besvarer deres hellige bog fort dig.

KLIK PÅ LÆS MERE

HVAD ER EN SEKT?

Hvad får nogle mennesker til at melde sig ind i en sekt? Hvornår bliver en sekt til religion? Og hvorfor? KLIK PÅ LÆS MERE.

FALSKE PROFETER

"Jeg kender dig ikke", er nok de værste ord der overhovedet kan blive udtalt. Specielt når man tænker på, hvem det er det siges til. "Gode og oprigtige kristne". Men det er KUN i egne og andres tanker, at de er det. Jesus har mange gange forsøgt at få dem i tale, men de ville ikke. Derfor lyder ordene "Jeg kender dig ikke".

HVAD TROR PÅ HVAD OG HVEM?

Her er videoer af et religiøst samfund som det Danske samfund ikke vil fornærme, der kommer mere af den slags på denne hjemmeside


SE VIDEO KLIK HER ELLER PÅ LÆS MERE

LAIRD.DK ÆNDRES

Marit og jeg har på grund af de problemer som i tiden 2007 til 2016 har hærget os opretter ny hjemmeside, denne ville udelukkende beskæftige sig med det som vi er og står for, i FANE BLADET BILLEDER / PICTURE-ALBUMS På den nye webside kan man følge os og vores familie, og hvordan vi bor, vores RIGTIGE venner vil være i højsædet - i fanebladet Musik Videoer kan man høre nogle af de sange som vi synger, musik vil sener blive fyldt op med vores sange.


KLIK PÅ LÆS MERE ELLER HER

HVAD TROR DU PÅ?

Der har altid været manipulerende mennesker, som påstår, at de har forståelse for, hvad Gud har sagt, MEN DE ER FULDE AF LØGN

Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Replikboks
Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

Ingen replikker endnu.
Brugerafstemning
Der er endnu ikke oprettet afstemninger.
Siden dannet på: 0.32 sekunder Theme Gold by Harly 411,920 Unikke besøg