Navigation
· BOOKING & KONTAKT

· STØTTE & SPONSORERE

· BOGEN EN FAMILIES PRIS

· HJEM / HOME

· HJÆLP BASIL I SYDAFRIKE

· VORES VEN OG ADVOKAT

· MARIT & VSVEND-E Y.TUBE 01

· MARIT & VSVEND-E Y.TUBE 2

· MARIT & VSVEND-E Y.TUBE 3

· ANDRE ARTIKLER

· WWW.MCDUOEN.DK

· DET KRISTNE LIV?

· RIGTIG HYRDE ?

· TUNGE TALE/RÅB OG SKRIG?

· ANDERS LINDHOLT

· THORKILSA VHJEMMESIDE

· FACE BOOK

· DANSK MODSTAND OG SELVFORSVAR

· WORLDPRESS.COM

· RELIGIØST NONSENS OG ISLAM

· RADIO & TV-EKSPERTEN
· ALT I B & O


Debatemner
Nyeste emne
Ingen emner oprettet
Mest aktive emner
Ingen emner oprettet
Nyeste artikler
· KLIK HER FOR ::: TER...
· :::KLIK HER ::: HVIS...
· ::: KLIK HER :: FOR ...
· :::KLIK HER FOR ::: ...
· KLIK HER ::: MARIT O...
Besøgende
· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 5
· Nyeste bruger: PIA SKAT
Velkommen

VELKOMMEN TIL MARIT OG SVEND-ERIK`s PRIVATE HJEMMESIDE.

DET ER HER MENNESKER ER VELKOMMEN, DET ER HER HVOR VI ER MENNESKER, DET ER HOS OS HVOR DU GODT MÅ TAGE EN SLAPPER, DET ER OGSÅ HER HOS OS HVOR DU KAN FÅ EN PÅ KAFFEN OG SANGEN.

come on hvor svært kan det være?

STØTTER DU NØDLIDENDE?
DET GØR MARIT OG SVEND-ERIK OGSÅ
BRUG VORES SANG TIL DIN NØDHJÆLP

Marit og jeg har gennem vores sang ofret mange, mange tusind skatte og afgift belastede Danske pensions kroner på at hjælpe andre, vi sendte mere end 40 tusind til Sri Lanka, og det var ubeskåret, vi gav 70 % fra salget af en cd til en skole i Congo, vi har ofret så mange tusind at det for os er ufatteligt at det har, kunne lade sig gøre.

Ville du have andel i hundred af tusind hjælpe kroner til din hjælpemission? Så er det eneste som du behøver, er at inviter Marit og jeg til at synge for dig, uanset hvor, og hvordan, så vi er der, kald på os, vi udgiver i løbet af 2017 et 6 dobbelt kristent album. Marit og jeg gør det udelukkende for at hjælpe mennesker i nød, det kan meget vel være en af dine missioner vi støtter, det kan være børn i Indien, eller det kan være hjemløse i Danmark, er din mission i vores ånd så lægger vi musik til, og det koster intet andet end udgifterne, vi giver alt til nødhjælp

KAN DU IKKE TÅLE SANHEDEN SÅ LUK DENNE SIDE NED IGEN


Hvis du som Marit og jeg længe nok har været udsat for kristen svigt og bedrag, så ville du vide hvorfor vi afsløre det bedrag som flere og flere kristne mennesker i stedet for Gud har i deres hjerter. Marit og jeg kan ikke rumme mere, de store psykiske tæsk kristne mennesker deler ud er for meget, vi er såret ind i sind og sjæl, og vores hjerte græder, vi har ingen tilbage, to måske fire ellers ingen, vi havde hele verden i vores hånd, men kristne mennesker tog det fra os.

If you like Marit and I long enough has been exposed to Christian failure and deception, then you would know why we reveal the deception as more and more Christian people instead of God in their hearts. Marit and I can not accommodate more, the major psychological beatings Christian people share out is too much, we are wound into the mind and soul, our hearts cry, we have no one left, two maybe four otherwise none, we had the whole world in our hand, but Christians took it away from us.

Vi har læst deres bibel, har du? We have read your Bible, have you? John the 8th / Matthew 18. / 1 Timothy 5:20 Mattæus / Første Timotheus breve 5 / Johannes 8.. Link til for historien klik her / Link to the story click here

EN FAMILIES PRIS 6 MIN GUD, MIN GUD HVOR ER DU?



Tekst, musik og bog forfatter Svend-Erik Christiansen udkom den 05/07-2016 med sin anden bog ”Min Gud, min gud, Hvor er du? Bogen er en efterfølger af bogen en families pris som beskrives i denne artikel, den nye bog beskrives senere, bogen udkommer af sikkerheds oversager under pseudonym Bill se link tiul begge bøger ind ei artiklen.

KLIK PÅ LÆS MERE ::: ELLER DETTE LINK :::

TERROR-EN ER I SIG SELV UDFØRT AF FEJE KUJONER.

REDIGERES

DERFOR ER SANGEN SÅ VIGTIG FOR MARIT & MIG

VI ER TRÆTTE OG UDKØRTE, MEN GIVER IKKE OP



Marit og mig er lovsang et symptom på tilhørsforhold til Jesus, og det er det for fordi det er vores respons til Gud og for det Gud er og gør i vores liv, og da Lovsang nu engang ER vores tjeneste, så ER lovsangen for Marit og mig en selvfølgelighed. Sangerne baner OGSÅ vejen for forkyndelse. Salmerne 68:05 & 26.
KLIK PÅ LÆS MERE:::: ELLER HER ::::

Log ind
Brugernavn

Kodeord



Er du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Replikboks
Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

Ingen replikker endnu.
Brugerafstemning
Der er endnu ikke oprettet afstemninger.
Siden dannet på: 0.02 sekunder Theme Gold by Harly 387,071 Unikke besøg